Nieuwsserver? Wat is dat vraag je je misschien af…

Heel kort gezegd, middels een nieuwsserver kan je downloaden uit nieuwsgroepen.
Er zijn honderdduizenden nieuwsgroepen, waar je van alles uit kan downloaden.
Met een goede nieuwsserver en een newsreader, zoals Grabit, kan je van alles downloaden uit nieuwsgroepen; films, games, muziek, e-books en uiteraard tekstbestanden.

Usenet, Nieuwsgroepen en een Nieuwsserver

Als je wilt downloaden uit Usenet nieuwsgroepen, heb je een goede nieuwsserver nodig.

Op deze website zijn vele nieuwsserver providers vertegenwoordigd die een gratis Usenet proefaccount aanbieden.In sommige gevallen mag je meer dan 300 GB downloaden, gedurende 30 dagen.

Downloaden met een nieuwsserver?

Middels een nieuwsserver kan je films, games muziek e.d. downloaden uit talloze verschillende nieuwsgroepen. Er zijn méér dan 150.000 nieuwsgroepen met allerlei thema’s. Om uit een nieuwsgroep te kunnen downloaden heb je een nieuwsserver nodig.

Middels een goede nieuwsserver kan je razendsnel downloaden uit alle nieuwsgroepen. Er zijn vele diensten die allerlei nieuwsservers aanbieden.
De beste nieuwsserver diensten zijn geheel gratis te proberen. Je kan gedurende een aantal weken downloaden wat je wilt, voor niets!

Als je niet weet hoe je moet downloaden kan je op deze website meerdere videohandleidingen vinden. Zeg de dienst wel netjes op tijd op als deze niet bevalt.

Nieuwsserver proberen

Hieronder kan je kiezen uit enkele van de beste nieuwsserver diensten, die je gratis en vrijblijvend kan proberen. Zolang je binnen de proefperiode blijft kost het je niets.
Je kan je simpel en snel inschrijven door je adres op te geven, waarna je meteen kan beginnen met downloaden.

Als je niet weet hoe je kan downloaden, hebben wij verschillende handleidingen;

  1. Handleiding downloaden met Spotnet
    Spotnet is een alles in één programma, zoeken, downloaden, de download wordt automatisch voor je uitgepakt. Nadeel van Spotnet is dat het programma soms erg traag is, met name de eerste keer.
  2. Handleiding downloaden met Grabit
    Om te downloaden met Grabit is het handig om ook onze NZB server handleiding te bekijken. Middels NZB server kan je zoeken, met Grabit kan je downloaden.

Usenext
Probeer de nieuwsservers van usenet.nl eens! Je mag gedurende 14 dagen 300 GB downloaden. Als de dienst niet bevalt, zeg je je proefaccount gewoon bijtijds op.

Klik hier om Usenext 14 dagen gratis te proberen!

Usenetbucket.com

De Usenetbucket nieuwsserver gratis proberen?

Bij Usenetbucket mag je gedurende 7 dagen gratis 25 GB downloaden! Met de nieuwsservers van Usenetbucket kan je razendsnel downloaden, dag en nacht.
Usenetbucket is een uitmuntende Scandinavische provider met een Nederlandse website en helpdesk.

Klik hier om UsenetBucket 7 dagen gratis te proberen!