Spotnet is een uitstekend programma om films, games, muziek, e-books etc. mee te downloaden.

Je kan met Spotnet zoeken naar een leuke film, de film downloaden, waarna deze automatisch wordt uitgepakt en klaar is voor gebruik. Vooral voor beginnende downloaders is het een uitkomst.

Je hebt met met het downloadprogramma namelijk geen NZB zoekmachines of andere usenet zoekwebsites nodig, geen download programma’s en ook geen uitpak programma’s zoals WinRAR. Spotnet doet alles voor je en is dus een zeer handig programma.

Een nadeel van Spotnet is wel dat het soms erg traag is. Als je het programma installeert, moet je daarna wachten tot alle spots (bestanden die je kunt downloaden) zijn gedownload.
Dat kan afhankelijk van je internetverbinding en nieuwsserver behoorlijk lang duren, soms vele uren. Indien je het programma onhandig vindt, kan je kijken naar nzbserver.

spotnet gratis usenet proberen

Spotnet Nieuwserver

Je hebt dus geen enkel programma nodig om te downloaden, afgezien van Spotnet zelf.
Wat je wel nodig hebt, is een nieuwsserver. Er is een grote keuze aan nieuwsservers, met sommige kan je razendsnel downloaden met een andere nieuwsserver weer niet.

Als je nog geen nieuwsserver hebt of gewoon wilt kijken of er betere nieuwsservers zijn dan degene die je nu gebruikt, kan je een gratis nieuwsserver proberen.
Sommige nieuwsserver providers bieden namelijk een testperiode aan, je mag een nieuwsserver dan gratis proberen.

Bij bepaalde nieuwsserver providers kan je 600 GB downloaden, gedurende 30 dagen!
Kijk rond op deze website als je een goede nieuwsserver zoekt en deze gratis wilt testen.
We hebben ook enkele zeer goedkope nieuwsserver providers op deze website opgenomen, je kan dan downloaden voor een paar euro per maand.

Als je nog niet bekend bent met het usenet downloadprogramma, kan je hieronder onze videohandleiding bekijken. De Spotnet video duurt 16 minuten, waarschijnlijk ben je er zelfs iets langer mee bezig.