Spotnet payserver

Spotnet server? Je bedoelt waarschijnlijk een newsserver, ook wel nieuwsserver of payserver, die geschikt is om mee te downloaden uit usenet nieuwsgroepen. Met de juiste nieuwsserver kan je ook Spotnet gebruiken.

Spotnet payserverAls je gebruik wilt maken van het programma Spotnet heb je een nieuwsserver nodig. Met een snelle nieuwsserver kan je razendsnel spots downloaden uit 200.000+ Usenet nieuwsgroepen.
Download de beste films, games, muziek en meer. Spotnet is een programma dat soms erg traag is, maar als je de juiste nieuwsserver hebt, is het een zeer handig programma waar je bijna alles mee kan vinden.

Payserver voor spotnet

Een payserver is een betaalde nieuwsserver waarmee je grote bestanden kan downloaden uit Usenet nieuwsgroepen. Er zijn vele Usenet providers, een aantal providers is vrij goedkoop, maar zij bieden dan meestal een langzame payserver aan. Andere providers bieden een snelle payserver aan, dit betekent wel dat het meestal iets meer kost.

De beste Usenet providers laten je hun nieuwsservers gratis testen. Je kan bij sommige providers 600 GB downloaden gedurende 30 dagen, gratis! Als je de nieuwsserver niet bruikbaar vindt, zeg je deze binnen de proefperiode gewoon op, zonder dat het je een cent kost.

Beste Server voor spotnet

De beste payserver voor spotnet, is degene die bij je past. Download je vaak? Wil je snel downloaden of vind je dat niet belangrijk? Wil je een newsserver eerst gratis testen? Indien je een hele goedkope nieuwsserver zoekt is XLned een uitkomst.

Als je een payserver eerst wilt testen zijn de onderstaande providers uitermate geschikt: