Quickpar bestanden herstellen

Het kan voorkomen dat je een spot download die niet compleet is. De download wordt dan niet automatisch uitgepakt. In dit korte artikel laten wij je zien wat je dan kan doen.

In bijna alle gevallen is een spot incompleet omdat de payserver niet goed genoeg is. Met een betere payserver kan je dezelfde spot waarschijnlijk zonder problemen downloaden. Wij raden voor oude spots Eweka aan, voor spots tot 3 jaar is UsenetBucket ook een goede payserver provider met een uitstekende artikel compleetheid.

Download incompleet? Repareren met Quickpar

quickpar bestand herstellenAls je enkele bestanden hebt gedownload, kan het voorkomen dat Spotnet of je download programma deze bestanden niet automatisch samenvoegt. Met het programma WinRAR kan je deze bestanden samenvoegen, waarna je het gedownloade bestand op je harde schijf hebt staan. In veel gevallen is dit echter niet te oplossing. Als er 1 .rar bestand ontbreekt, is het niet mogelijk om het bestand uit te pakken. Je kan in dat geval met een nzb zoekmachine, zoals Binsearch en Nzbindex, zoeken naar het ontbrekende .rar bestand. Maar in veel gevallen is dat bestand niet meer te downloaden, je payserver is niet in staat om het bestand te vinden. Je hebt dan maar 1 optie. De Winrar bestanden herstellen. Dat kan alleen als de uploader ook Quickpar bestanden heeft gepost. In de meeste gevallen is dat zo.

Download Quickpar hier en open de bijgesloten .par bestanden. Quickpar zal proberen om missende en beschadigde bestanden te genereren of herstellen. Dit duurt meestal niet langer dan enkele minuten. Als Quickpar de .rar bestanden kan herstellen, heb je geluk. Je kan de .rar bestanden na herstel dan uitpakken met WinRAR. En, daarna heb je alsnog het bestand dat je wilde downloaden. Lukt dit niet? Dan is er maar 1 manier om het bestand toch te downloaden.

Downloaden met een goede payserver

Hoe hoger de retentie van een payserver is, des te meer je kan downloaden. Met een goede payserver, van bijvoorbeeld Eweka, kan je bestanden downloaden die 4000+ dagen geleden zijn geüpload. En, de artikel compleetheid is fantastisch, 99,99%. Wat je met een gewone, doorsnee payserver niet kan downloaden, kan je met Eweka wel downloaden. Lukt het niet om een bestand te downloaden? Is een bestand te beschadigd om deze te herstellen met Quickpar? Probeer dan een betere payserver.

Het voordeel van de betere payserver provider is dat je ze helemaal gratis kan proberen. Zo is Eweka 1 week gratis en voor niets te testen.