Wil je toegang tot Usenet maar zoek je de goedkoopste nieuwsserver die er is? En waarmee je toch goed kan downloaden? Kijk dan eens bij XLned, een aanbieder met 5 verschillende pakketten. Je kunt kiezen tussen het XL Lite, XL Small, XL Basic, XL Plus en het XL Gold pakket. Binnen enkele seconden na je aanvraag ontvang je een e-mailbericht met de gegevens die je nodig hebt om te kunnen downloaden via Usenet.
xlned

XLned nieuwsservers

Voordat je gaat besluiten welk pakket je gaat aanvragen is het verstandig om te onderzoeken wat de hoogte van je internetsnelheid is. Dit kun je nagaan bij je internet provider. Het heeft namelijk geen nut om een XL Gold pakket af te sluiten als je een downloadsnelheid van 10 Mbit hebt bijvoorbeeld. Het XL Gold pakket kent namelijk een downloadsnelheid van 120 Mbit, maar dan moet je die snelheid wel van je internetprovider doorkrijgen.

XL Lite
Heb je nog nooit gebruik gemaakt van een Usenet provider, dan is het wellicht verstandig om te kiezen voor het XL Lite pakket. Zo kun je voordelig kennis maken met Usenet en de aanbieder XLned. Als je kiest voor het XL Lite pakket krijg je 24 uur per dag en 7 dagen per week toegang tot de nieuwsserver. De maximale snelheid waarmee je kunt downloaden bedraagt 2.5 Mbit. Daarnaast kun je gebruik maken van 2 verschillende verbindingen en heb je te maken met een retentie van méér dan 2000 dagen. Downloaden doe je volledig anoniem dankzij de SSL verbinding.

XL Small
Kies voor het XL Small pakket als je 2,5 Mbit te weinig vindt. Het XL Small pakket kent een maximale snelheid van 5 Mbit namelijk. Daarnaast kun je net als bij het Lite pakket profiteren van de anonimiteit, de 24/7 beschikbaarheid en 2 verbindingen.

XL Basic
Het XL Basic pakket zorgt ervoor dat je een maximale snelheid van 10 Mbit tot je beschikking hebt. Daarnaast kun je gebruik maken van 4 verschillende verbindingen.

XL Plus
Als je nog een stapje verder wilt gaan is het XL Plus pakket ook beschikbaar. Je kunt profiteren van een 20 Mbit downloadsnelheid en 8 verbindingen tegelijkertijd.

XL Gold
Wil je maximaal kunnen downloaden met 12 verbindingen? Kies dan voor het XL Gold pakket. Je krijgt een maximale downloadsnelheid van maar liefst 120 Mbit. Downloaden gaat met het XL Gold pakket razendsnel. Wij raden je wel aan om te downloaden via een bekabelde verbinding. Zit je op WIFI, dan verlies je altijd snelheid. Wil je maximaal kunnen profiteren, sluit dan je computer of laptop bekabeld aan op je router. Je zult zien dat de downloadsnelheid direct zal toenemen.

Met deze 5 verschillende mogelijkheden van XLned is er voor iedereen een geschikt pakket aanwezig, begin nu je proefperiode!

Betaling bij XLned

Kies voor een lange betalingsperiode als je extra korting wilt ontvangen. Bij XLned is het zo dat je goedkoper uit bent als je per jaar betaalt bijvoorbeeld. Zo kost het goedkoopste pakket zo’n 3 euro per maand. Kies je er echter voor om per jaar af te rekenen, dan betaal je ongeveer 2,20 per maand. Je kunt dus behoorlijk wat geld besparen door te kiezen voor een kwartaal- of jaarbetaling.