Gratis 14 dagen een razendsnelle nieuwsserver

Op zoek naar een snelle payserver? Eerst gratis proberen? Easynews biedt een fantastische usenet dienst aan, die ook zeer geschikt is voor beginnende downloaders.Ze hebben een eigen Youtube kanaal waar ze laten zien hoe je kan downloaden via deze fantastische Usenet provider.

easynews

Snelle payserver voor beginners

EasyNews biedt een gemakkelijke, veilige, snelle payserver dienst aan die al vele jaren wordt benut door honderdduizenden gebruikers, wereldwijd. Deze Usenet provider heeft een eenvoudige, maar zeer krachtige tool ontwikkeld. Deze tool geeft je de mogelijkheid om snel en makkelijk films, games, muziek etc. te zoeken, te luisteren, te streamen en/of te downloaden.

Download uit meer dan 200.000 nieuwsgroepen, simpel vanuit je webbrowser, zoals Internet Explorer, Firefox, Google Chrome, Opera en Safari. Er is niets om te installeren … gewoon inloggen en beginnen met zoeken, downloaden of streamen. Voor de beginnende downloader is Easynews dus een uitkomst!

Klik hier om naar Easynews te gaan voor een gratis proefaccount van 14 dagen.

Easynews gratis proberen

Gedurende de afgelopen 15 jaar heeft deze Usenet provider één van de meest moderne datacentrums in de wereld ontwikkeld.

Gebruikers krijgen wereldwijd direct toegang tot terabytes aan films, games, muziek en meer. De servers van Easynews staan in Noord-Amerika en Europa, dit betekent dat je met zeer hoge snelheden kan downloaden. Ze bieden 256-bits SSL-beveiligde verbindingen aan, je privacy is dus volledig gewaarborgd. Niet te vergeten, als je download met Spotnet dan werkt Easynews daar uitstekend mee samen! De provider komt zelfs voor in de lijst van standaard payservers, je hoeft dus alleen je gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren en Spotnet zal direct beginnen met updaten.