De Usenet provider Pure Usenet kent een enorm aantal voordelen. Wil je weinig betalen en veel krijgen, dan is Pure Usenet echt iets voor jou. Wij willen graag met je kijken naar de voordelen van deze provider. Zo kun je profiteren van een lange retentie van meer dan 1.100 dagen. Daarnaast heb je te maken met de laagste prijzen in Nederland en kun je Pure Usenet één week lang gratis proberen. Je kunt kiezen uit 6 verschillende pakketten, laten we eens kijken naar de verschillen.

pure usenet

Verschillende pakketten bij Pure Usenet

Er zijn veel pakketten die je kan proberen. Maar waarom zou je deze provider niet eerst gratis testen? Ze bieden een payserver proefabonnement aan. Download 1 week gratis en kijk of Pure Usenet bevalt. Als dat zo is, kan je altijd nog overgaan op een betaald pakket.

Of je nou een beginner bent of een expert op het gebied van Usenet, voor iedereen zit er een geschikt pakket bij.

Pure Usenet XS
Voor het goedkoopste pakket, het XS pakket, betaal je slechts 1,83 euro per maand. Met dit pakket kun je profiteren van de lange retentie (1100+ dagen), een download snelheid van 4 Mbps en 4 verbindingen.

Pakket S
Als je kiest voor het S pakket dan krijg je exact hetzelfde als bij het S pakket. Er is echter één verschil, namelijk de download snelheid. Deze is bij het S pakket twee keer zo hoog, 8 Mbps om precies te zijn. De kosten voor het S pakket zijn 2,63 euro per maand.

Pakket M
Het M pakket biedt maximaal 8 verbindingen, een maximale downloadsnelheid van 20 Mbps (2,5 keer sneller dan pakket S) en méér dan 1100 dagen retentie. Voor dit pakket betaal je 3,43 euro per maand.

Payserver pakket Usenet L
Ook met het L pakket heb je maximaal 8 verbindingen. De maximale download snelheid zit met dit pakket op 30 Mbps. Per maand betaal je 4,23 euro voor het Pure Usenet L pakket met daarbij uiteraard een uitstekende retentieperiode.

Pakket XL
Ben je iemand die veel download, dan is het XL pakket echt wat voor jou. De snelheid waarmee je kunt downloaden ligt namelijk op 60 Mbps (2 keer sneller dan pakket L). Ook kun je profiteren van maar liefst 12 gelijktijdige verbindingen.

Pure Usenet XXL
Wil je het maximale uit je Usenet account halen, dan biedt Pure Usenet het zogenaamde XXL pakket aan. Het grote voordeel van dit pakket is de ongelimiteerde snelheid. Je bent dus alleen gebonden aan de snelheid van je internetprovider. Ook met dit pakket kun je 12 gelijktijdige verbindingen opzetten en heb je een enorm lange retentie van méér dan 1.100 dagen.

Voor ieder wat wils

Voor zowel de beginner als gevorderde is er een mooi pakket beschikbaar. Kies hier het pakket dat het beste bij je past en ervaar de kracht van deze fantastische nieuwsserver provider. Als laatste maar zeker niet onbelangrijk, Pure Usenet werkt fantastisch in samenwerking met Spotnet en Spotweb. Je hoeft alleen je gebruikersnaam in te voeren en kan direct beginnen met zoeken en downloaden.

pure usenet