Er zijn talloze betaalde nieuwsserver diensten. Mooi, er is keuze uit vele verschillende betaalde nieuwsservers. Maar waarom zou je betalen voor een nieuwsserver als het ook eerst gratis kan?

Wij nemen uitsluitend payserver diensten op die je eerst gratis kan proberen. Je hoeft dus niet eens een maand of jaar abonnement af te sluiten. Gewoon inschrijven en proberen. Bevalt de nieuwsserver dienst niet? Dan zeg je deze gewoon op. Je kan dan eventueel kijken naar een andere nieuwsserver dienst die meer bij je behoeften past.

Verschillende nieuwsserver diensten

Eweka – goedkope Nederlandse provider
Eweka heeft een fantastische proefperiode.
1 week gratis downloaden, met bijna 3000 dagen retentie!
eweka

    • Gratis hoge snelheid
    • Onbeperkt downloaden
    • Nederlandse download servers
    • Ruim 4000 dagen retentie!

UsenetBucket
Download 7 dagen helemaal voor niets met 400Mb/sec! nieuwsserverGeen betalingsgegevens vereist, geen gedoe achteraf.
De klantenservice is uitmuntend en reageert binnen een half uur.
UsenetBucket informatie

Usenet Server
Usenet Server is een van de grootste Usenet providers ter wereld en heeft een zeer hoge retentie, waardoor je zeer oude bestanden kan downloaden. Deze usenet provider heeft ook een gratis proefperiode. Meer informatie over Usenet Server

Easynews
Easynews, de naam zegt het al, EasyNews is namelijk erg makkelijk in gebruik. Je hebt geen downloadprogramma’s nodig maar kan met EasyNews makkelijk downloaden.
Erg handig voor beginners. Meer informatie over EasyNews

Newshosting
Newshosting is een Usenet provider met uitmuntende payserver diensten. De retentie en downloadsnelheden zijn fantastisch. Natuurlijk heeft Newshosting een gratis proefperiode.
Meer informatie over Newshosting

Andere payserver providers

Er zijn talloze andere nieuwsserver diensten. De hierboven vermelde Usenet diensten zijn echter het beste om naar te kijken als je een nieuwsserver eerst gratis wilt proberen. In de toekomst zullen we nog veel meer nieuwsserver diensten opnemen die een gratis proefperiode aanbieden.