Muziek downloaden

Hoe onbeperkt muziek downloaden? 

Tegenwoordig zijn er vele bands en artiesten. Sommige artiesten vind je goed, sommige niet. Van de artiesten die je goed vindt, vind je misschien niet alle nummers goed. Voor een gemiddelde CD betaal je al gauw meer dan 10 euro. Er staan dan vele nummers op die je helemaal niet goed vindt. Zonde van je geld.

Je kan ook bij bepaalde online diensten muziek downloaden. Maar ook dat kost soms behoorlijk wat geld. Als je een euro moet betalen voor ieder nummer dat je download en een leuke collectie opbouwt, ben je na enige tijd enkele honderden, zo niet duizenden, euro’s kwijt. Gelukkig kan je ook op andere manieren muziek downloaden.
Hoe kan je muziek downloaden, onbeperkt, dag en nacht?
Muziek downloaden

Hoe muziek downloaden?

Hoe kan ik muziek downloaden misschien je vraag? Met een nieuwsserver.
Met een goede nieuwsserver en een download programma zoals Spotnet kan je aan bijna alle nummers komen van iedere artiest. Of je nou van Bach houdt of van Beyoncé, alles is te vinden. Soms kan je muziek zelfs downloaden voordat het uitkomt of op de radio is te horen.

Wat heb je dan nodig om muziek te downloaden? 2 dingen;

1. Een nieuwsserver.
Probeer een nieuwsserver en test deze eerst gratis.
Er zijn vele nieuwsserver diensten die een gratis test account aanbieden. Je kan dan gratis downloaden, soms wel 600 GB gedurende een maand!
Op deze website staan talloze nieuwsserver diensten die je gratis kan proberen. Bevalt de nieuwsserver dienst niet, dan zeg je deze gewoon op, het kost je dan helemaal niets!

2. Spotnet, een download programma.
Spotnet is gratis te downloaden en gratis te gebruiken. Als je nog niet bekend bent met Spotnet, kan je onze Spotnet videohandleiding bekijken.

Een nieuwsserver en Spotnet kosten je niets, tenzij je een nieuwsserver abonnement afsluit. De meeste nieuwsserver diensten kosten tussen de 4 en 10 euro per maand, het is maar net hoe snel je wilt downloaden.

Als je geen zin hebt om je scheel te betalen aan muziek, kan je dus ook muziek downloaden met een nieuwsserver en Spotnet. Probeer het eens, het kost niets zolang je binnen de nieuwsserver proefperiode blijft.