Gebanned van een forum

Gebanned van een forum?

Dat kan gebeuren… leuk is het niet, maar soms vindt een forum beheerder je ongewenst.

Gebanned

Als je van een forum bent gebanned en toch weer op dat forum wilt gaan, is er een oplossing. Het forum dat je heeft gebanned, heeft namelijk je IP adres gebanned.
Je hebt dus een ander IP adres nodig om weer op dat forum te komen.

Wat is de makkelijkste manier om een forum ban te omzeilen?

Middels een VPN. Een VPN is een virtueel privé netwerk, klinkt misschien ingewikkeld, maar dat is het helemaal niet.

Er zijn vele legale diensten die je kunnen voorzien van een ander IP adres, middels een VPN. Betaal een paar euro per maand en dan kan je met een ander IP adres weer op een forum of website komen waar je gebanned bent. Je moet een klein programma installeren, waarna je een ander IP adres kan aannemen. Je kan kiezen uit meer dan 100 servers, die over de hele wereld staan.

Forum Ban?

Als je op een forum wordt gebanned, kan je dus middels een VPN gewoon weer naar dat desbetreffende forum teruggaan. Je gebruikt een ander IP adres en schrijft je opnieuw in. Gebruik ook een ander email adres, soms heeft het forum ook je email adres gebanned. Als je gebanned bent van een forum, is het wel handig om een andere nickname en avatar te gebruiken anders zien mensen misschien dat je terug bent.
Nadat je bent ingelogd op een VPN, kan je weer gebruik maken van het forum zonder dat iemand weet dat jij het bent!

Een forum kan niet waarnemen dat je een VPN gebruikt, je kan IP adressen gebruiken uit Nederland, Duitsland, de VS, China, Rusland, Panama, noem maar op. We hebben het uitgetest op allerlei online diensten, forums en websites, het werkt echt en is ontzettend praktisch. In landen waar het internetgebruik in de gaten wordt gehouden, zoals Iran, gebruiken mensen een VPN om toch anoniem het internet op te kunnen.
Een VPN is dus dé manier om blokkades te omzeilen, terwijl je privacy gewaarborgd blijft.

Niet alleen voor forum ban

Niet alleen kan je met een VPN een forum ban omzeilen, je kan er ook anoniem mee surfen. Websites kunnen niet zien dat je hun website bezoekt, ze zien alleen het IP adres van de VPN dienst. Als je bent gebanned van een online game, kan je ook een VPN gebruiken en gewoon weer de game server ingaan.

Bannen ze je nog een keer? Wel, dan neem je weer één van de duizenden IP adressen waar je uit kan kiezen en ga je gewoon weer naar binnen. Een VPN is simpel te gebruiken en kost maar een paar euro per maand. Privacy is gewaarborgd, zelfs je provider kan niet zien wat je online doet. Een VPN is bruikbaar op een PC, MAC, Linux, smartphones, laptops en tablets.

Gebanned