Films gratis downloaden

Films gratis downloaden? Het kan!

Je kan naar de videotheek gaan. Je kan online een film huren voor een tientje per film. Natuurlijk kan je ook online een film kopen, die je na een paar dagen thuis ontvangt. Maar als je dat te duur vindt en geen dagen wilt wachten op een film, wat dan? Dan kan je films gratis downloaden!

Hoe kan je films gratis downloaden?

Voordat het world wide web, het WWW, ontstond was er al Usenet. Middels Usenet wisselden programmeurs tekstbestanden uit, zo communiceerden ze met elkaar. Tegenwoordig wordt Usenet vrijwel uitsluitend gebruikt voor het delen van films, muziek, games, e-books en dergelijke.

Je kan de leukste en laatste films gratis downloaden binnen enkele minuten van Usenet. Vaak vind je de beste films die je kan downloaden, in HD kwaliteit, al voordat ze in de bioscoop zijn. Het is doodsimpel. Je hebt maar 2 zaken nodig om films gratis te downloaden.

test usenet gratis

Download films gratis met Usenet

Je hebt een download programma nodig, genaamd Grabit. Daarnaast heb je een nieuwsserver nodig. Normaal moet je 8 euro per maand betalen voor een nieuwsserver.
Films gratis downloadenDe beste nieuwsserver providers hebben echter een 100% gratis proefperiode. Ze zoeken nieuwe klanten en laten hun nieuwsservers daarom graag gratis testen. In sommige gevallen mag je 600 GB downloaden, gedurende 30 dagen (600 GB is ruim 100 films op DVD).

Betalingsgegevens worden niet gevraagd voor de proefperiode. Bevalt de nieuwsserver dienst niet, dan zeg je deze gewoon op. Je kan je scheel betalen aan films die je misschien achteraf helemaal niet had willen zien.

Je kan ook slim zijn en zeggen ik download films met Usenet. Als de nieuwsserver proefperiode je bevalt, dan kan je deze verlengen, voor een maand of een jaar. Voor nog geen 8 euro per maand of 80 euro per jaar kan je dan onbeperkt films downloaden uit Usenet.

Hoe kan ik dan gratis films downloaden?

Dat laten we je uitgebreid zien in een videohandleiding. Binnen een half uur snap je precies hoe het werkt en kan je al gratis films downloaden. Er zijn kinderen die dagelijks films gratis downloaden uit Usenet nieuwsgroepen. Jij kan het dus ook!

Voordelen van films downloaden op een rij:

  • Probeer het gratis, download de leukste films voor niets!
  • Betaal niet voor slechte films
  • Download onbeperkt, dag en nacht
  • Toegang tot bijna alle films die ooit zijn gemaakt
  • Download je films razendsnel!