Films downloaden

Films downloaden is erg makkelijk. In deze handleiding laten we je zien hoe het in zijn werk gaat. Het is mogelijk om enkele tientjes per maand te betalen voor een online videotheek, je kan dan oudere films downloaden. Het is ook mogelijk om gratis de nieuwste en beste films te downloaden.

Het enige wat je nodig hebt is een nieuwsserver, een download programma en een zoekwebsite. Als je nog geen nieuwsserver hebt, kan je op deze website kijken naar een nieuwsserver trial. Indien je nog niet bekent bent met Grabit, kan je onze handleiding Downloaden met Grabit doornemen, we hebben ook een Grabit videohandleiding.

Er zijn talloze zoekwebsites waar je de beste en nieuwste films kan downloaden met ondertiteling. In de onderstaande handleiding gaan we in op de zoekwebsite NZB server.

Hannes3 films downloaden

Update: Hannes3 is gestopt.
De beste releasegroep voor films in Nederland is Hannes3.  Hannes3 upload de nieuwste en beste films naar nieuwsgroepen. De kwaliteit is bijna altijd goed. Soms, als het om een zeer nieuwe film gaat die nog lang niet in de bioscoop is, valt de kwaliteit wat tegen.

Desalniettemin zijn de films die Hannes3 upload altijd zeer goed te kijken. Men ondertitelt de films voor je, zelfs als het een Spaanse, Franse of Duitse film is. Indien je niet weet hoe je films kan downloaden die door de Hannes3 release groep zijn vrijgegeven, kan je kijken naar de onderstaande video.

Film downloaden met een nieuwsserver

Films downloaden met een nieuwsserver is doodsimpel.
Er zijn talloze nieuwsservers die je gratis kan proberen. Sommige bieden zelfs een gratis trial aan, je mag 30 hele dagen, dag en nacht 600 GB downloaden. Als de nieuwsserver niet bevalt, beëindig je de proefperiode en ga je, indien gewenst, kijken naar een andere nieuwsserver provider die een gratis proefperiode aanbiedt.

Een film downloaden met een nieuwsserver is de beste manier.
Razendsnel een film downloaden die tot 1600+ dagen geleden is geüpload. Je kan bijna alle films downloaden die je maar kan bedenken, een leuke familie film, een erotische film, maar ook de nieuwste films die nog niet eens in de bioscoop draaien.