Beste payserver

De beste payserver? Gratis proberen daarna betalen

Als je nog niet echt bekend bent met downloaden uit nieuwsgroepen vraag je je misschien af wat nou de beste payserver is. Wel, dat hangt af van je wensen!

Wil je een nieuwsserver gratis uitproberen, zoek je een nieuwsserver met een hoge retentie, een goedkope nieuwsserver, een snelle payserver of een payserver voor beginners? We laten je in dit artikel zien wat de beste nieuwsserver voor je is.

Payserver proberen

Wil je eerst gratis een nieuwsserver proberen voordat je een jaarabonnement afsluit? Er zijn verschillende nieuwsserver aanbieders die je gratis kan testen:

  • UsenetBucket is gedurende 7 dagen te testen, download 25 GB, gratis!
  • Newshosting.com biedt razendsnelle Usenet Servers aan, die je 14 dagen gratis kan proberen.

Nieuwsserver met een hoge retentie

Zoek je een nieuwsserver met een hoge retentie, zodat je bestanden kan downloaden van meer dan 2000 dagen oud? In dat geval heeft newshosting.com een erg goede nieuwsserver. Newshosting heeft momenteel een retentie van 1600 dagen en het aantal dagen blijft groeien. Klik hier om Newshosting 2 weken gratis uit te proberen!

Snelle nieuwsserver

Zoek je een nieuwsserver waarmee je razendsnel kan downloaden? Er zijn talloze nieuwsserver diensten die bekend staan om hun hoge downloadsnelheden, de meeste kan je gratis testen. Je weet pas of een betaalde nieuwsserver de beste payserver voor je is, als je deze eerst kan testen.

Usenet 
Usenext heeft een razendsnelle nieuwsserver die je 14 dagen gratis kan testen!

Newshosting
Newshosting biedt een uitstekende, zo niet de beste nieuwsserver dienst aan. Deze provider biedt je de mogelijkheid om zeer snel te downloaden, als je een snelle nieuwsserver nodig hebt, is newshosting een aanrader!

Houd er wel rekening mee dat je nooit sneller kan downloaden dan je internetverbinding toelaat. Als je een internetverbinding hebt van 10Mb/sec dan heb je weinig aan een payserver die snelheden tot ver boven de 200Mb/sec kan behalen.

Payserver voor beginners

Ben je niet bekend met payservers en downloaden uit nieuwsgroepen en wil je simpel beginnen? Dan is Easynews de beste payserver.

Easynews heeft een programma ontwikkeld, waarmee je allerlei bestanden kan downloaden en streamen. Daarnaast kan je gedownloade audio en video bestanden direct beluisteren of bekijken. Het mooiste is dat je middels Easynews gewoon kan downloaden vanuit je favoriete browser (Internet Explorer, Firefox, Chrome etc.).

Easynews heeft een programma ontwikkeld (Easyboost) waarmee je downloadsnelheden zoveel mogelijk worden geoptimaliseerd (sneller downloaden dus). Eigenlijk hoef je alleen te zoeken naar iets en klaar is Kees. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om de payserver van Easynews te gebruiken in je favoriete newsreader, zoals Grabit. Klik hier om de payserver diensten van Easynews te bekijken.